Nòvas ← d’Autras notícias

L’Apparella’t es renova per facilitar les parelles lingüístiques a distància

Descobreix el nou comptador de trobades i fes créixer el nombre de persones que has conegut aprenent o ensenyant català

Descarrega la nova versió millorada de l'aplicació i troba la teva parella lingüística amb un sol clic!

L'Apparella't, l'aplicació per crear parelles lingüístiques, actualitza el programari i incorpora un nou element, el comptador de trobades, per tal d'engrescar la comunitat que en forma part a crear més parelles lingüístiques que mai. 

Amb aquesta nova actualització de l'Apparella't els usuaris podran fer el recompte de les parelles lingüístiques que han anat creant de manera més àgil amb el comptador de trobades i saber quantes converses ja han dut a terme amb aprenents o estudiants de català amb només un cop d'ull. Aquelles persones més implicades i que tinguin el nombre més alt en el comptador de trobades podran obtenir una recompensa de la Plataforma per la Llengua. 

Aquesta és una nova versió millorada i, per tant, totes aquelles persones que ja tinguin l'aplicació han d'actualitzar-la per poder gaudir de les novetats i d'un millor rendiment de l'aplicació. Es pot descarregar gratuïtament des de Playstore i App Store

Descarregar i fer servir l'Apparella't també facilitarà la possibilitat de crear noves parelles lingüístiques en línia, ateses les restriccions de contactes interpersonals que hi ha actualment. 

L'Apparella't és una de les dues aplicacions de la Plataforma per la Llengua. Creada l'abril del 2019 gràcies a 200 mecenes i havent superat a bastament les 10.000 descàrregues, aquesta eina posa en contacte aprenents i ensenyants per parlar en català de manera relaxada i distesa. Amb l'aplicació, l'entitat vol potenciar l'ús social del català mitjançant les tecnologies i facilitar la trobada de persones d'arreu que vulguin contribuir a fer del català una peça clau per a l'arrelament i la cohesió social!

El voluntariat lingüístic és essencial en la tasca de difusió de la llengua i és per això que la Plataforma per la Llengua també duu a terme des del 2008 el programa que  posa en contacte catalanoparlants habituals (ensenyants) amb nous catalanoparlants (aprenents). 

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin