Nòvas ← d’Autras notícias

Aquest estiu no et deixes la ValenciApp a casa!

Aprofita el teu viatge per a contribuir a millorar la situació del valencià a tot arreu. Amb pocs clics, podràs valorar milers d'establiments comercials en tot el domini lingüístic.

L'estiu és l'època de l'any en què més freqüentem establiments, sobretot de l'àmbit de l'hostaleria i de serveis. Per això, és un moment ideal per utilitzar la ValenciApp, l'aplicació per a telèfons mòbils de la Plataforma per la Llengua que et permet millorar la situació del valencià en el món comercial. Disponible per descàrrega per a telèfons mòbils amb sistema operatiu Android i iOs, permet valorar l'atenció oral, escrita i virtual del valencià en milers d'establiments del domini lingüístic. Durant les vancances, no et deixes la ValenciApp a casa!

Amb l'aplicació, la Plataforma per la Llengua busca donar impuls al comerç en la nostra llengua i incentivar les empreses a considerar el valencià com un factor positiu per la seua activitat. Amb la ValenciApp els usuaris poden valorar i comentar l'ús que es fa de la llengua en més d'1.500.000 comerços i establiments geolocalitzats per l'aplicació a través de Google Maps.

El funcionament és senzill i intuïtiu i classifica els establiments segons la responsabilitat lingüística que tenen. L'usuari pot valorar, amb un rang de cinc opcions, l'ús del valencià als establiments que desitge, a més de compartir a les xarxes socials la seua experiència.

Com a consumidors ens agrada la varietat i rebre un bon servici. Per això valorem també positivament que ens atenguen en valencià. Amb aquesta eina, la Plataforma per la Llengua animem als usuaris a promoure la llengua a tot arreu, amb la voluntat de viure plenament en valencià!

Aquest estiu, tant si passes uns dies a les platges de la Marina, l'Alguer o Menorca com si vas als Pirineus a fer senderisme, no et deixes la ValenciApp a casa! 

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin