Nòvas ← d’Autras notícias

Promoció 3x2 per als socis als cinemes de l’Espai Texas de Barcelona

Els socis de Plataforma per la Llengua disposeu d'una promoció exclusiva 3x2 en la compra d'entrades als cinemes Espai Texas fins al 31 de juliol. Adquireix tres entrades i paga'n només dues

L'Espai Texas és el nou epicentre cultural a Gràcia, amb dues sales de cinema d'exhibició en català, un espai escènic de mig format que impulsa la creació catalana contemporània i un bar.

Amb les dues sales d'exhibició volem recuperar l'esperit històric dels Texas com a única sala de cinema comercial de Catalunya que exhibeix exclusivament en català i amb preus populars. Cadascuna de les sales ofereix quatre sessions diàries i, a banda, matinals per a escoles i instituts. S'hi programa cinema de reestrena subtitulat en català, superproduccions nacionals i internacionals doblades al català, i matinals familiars els cap de setmana.

Si ets soci de Plataforma per la Llengua, tens l'opció de gaudir d'una promoció exclusiva per a qualsevol sessió: 3x2, comprant dues entrades te'n regalen una, fins al 31 de juliol.

Presenta el carnet de soci de Plataforma per la Llengua a taquilla per poder beneficiar-te del descompte.

Per a més informació i per consultar la cartellera, accedeix al lloc web: https://espaitexas.cat/cartellera-cinema/

No deixis passar l'oportunitat de gaudir del cinema en català!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin