Nòvas ← d’Autras notícias

10 % de descompte per als socis en l’obra El tigre a l’Espai Texas

L'Espai Texas i Plataforma per la Llengua ofereixen a tots els socis un 10% de descompte en la compra d'entrades per a l'obra El tigre, la nova comèdia de Ramon Madaula, del 29 de maig al 22 de juny

Ramon Madaula és l'autor i director d'El tigre, un espectacle de Guerrilla Produccions protagonitzat per Mercè Martínez i David Olivares. Sota el lema «La felicitat és un mal vici», s'estrenarà en temporada a Barcelona, a l'Espai Texas.

Un reconegut especialista en desenvolupament personal, altrament dit coach, ha de fer-se unes fotografies per a un suplement dominical.

La fotògrafa encarregada està passant per un mal moment personal. El coach intenta transmetre-li positivitat amb tota mena de receptes motivacionals, però ella és molt incrèdula.

Esdeveniments fatídics irrompen en la vida del coach. Aleshores, aquest no sabrà com aplicar-se a ell mateix les receptes que amb tanta convicció prescrivia a la fotògrafa.

Autor i director: Ramon Madaula. Repartiment: Mercè Martínez i David Olivares.

Si ets soci de Plataforma per la Llengua i vols gaudir del descompte*, cal que:

  1. Enviïs un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat o truquis al telèfon 93 321 18 03, i demanis per l'àrea d'atenció al soci, des d'on et facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia.
     
  2. Accedeixis a https://espaitexas.koobin.cat/index.php?action=PU_evento&Ev_id=896 i compris les teves entrades per a les funcions del 29 de maig al 22 de juny. Abans de fer-ne el pagament final, recorda afegir el codi que t'haurem facilitat a la zona «tens un codi promocional?»

Aprofita el descompte i gaudeix d'aquesta nova comèdia!

*El descompte s'aplica sobre el preu de l'entrada general, no pot acumular-se amb altres descomptes.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin