Nòvas ← d’Autras notícias

Entrades amb descompte per veure La Passió d’Olesa de Montserrat!

Gaudeix de la Passió d'Olesa a un preu reduït per als socis de Plataforma per la Llengua

Aquest 2023 la Passió d'Olesa de Montserrat es consolida amb una representació definitivament renovada de poc més de dues hores i que podràs veure del diumenge 12 de març i fins al dilluns 1 de maig amb un muntatge vibrant i una història universal i humana que t'atraparà, tant si ja la coneixes com si és la primera vegada que assisteixes a l'espectacle.

Emociona't amb la força de centenars de persones dalt l'escenari, que donen vida any rere any i desinteressadament a La Passió d'Olesa de Montserrat. La força de tot un poble i de gairebé 500 anys d'història amb l'energia dels grans espectacles i una potent posada en escena.

El preu de l'entrada general per als socis de Plataforma per la Llengua és de només 16 €.

Per poder beneficiar-te del descompte tens dues opcions:

  1. Envia un correu electrònic a l'adreça promocions@plataforma-llengua.cat o truca al 93 321 18 03 i demana per l'àrea d'Atenció al soci, on et facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia. La pàgina web on es pot fer la compra d'entrades és la següent: https://www.4tickets.es/lapassiodolesa/public/janto/main.php
  2. Envia un correu electrònic a l'adreça info@lapassio.cat o truca al 93 778 10 09 i demana per la secretaria de La Passió d'Olesa, on et faran la reserva d'entrades. El pagament i la recollida de les entrades es farà a taquilla mostrant el carnet de soci de l'ONG del català.

Si t'agrada el teatre, deixa't sorprendre i viu una experiència única!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin