Nòvas ← d’Autras notícias

Els espectacles del Tantarantana, a un preu especial per als socis

Plataforma per la Llengua col·labora amb el teatre Tantarantana per oferir als socis l'oportunitat de gaudir de la cultura a un preu rebaixat: un 50% de descompte* en la compra d'entrades.

Els mesos vinents podeu trobar els següents espectacles en català:

El dilluns 4 d'abril i el dilluns 9 de maig, Assajar és de covards. Una companyia versionant espectacles d'una altra companyia a l'escenografia d'una altra companyia. Perdona? Sí: i, a més, un concert i una jam session de dramatúrgia. Com? Sí: i, si et descuides, pots acabar dirigint els actors de la nit. Què? No et preocupis, no s'entén quan ho expliquem. Hauràs de venir a veure-ho per descobrir-ho!

Del 18 de maig al 5 de juny, Estat desgràcia. Déu i el diable, encarnats per una vella homeless i un noi d'extraradi, s'enfronten per enèsima vegada en un intent per dominar la voluntat del Messies, encarnat aquest cop per una dona activista. Són, al capdavall, un parell de vells amics, cansats de repetir la mateixa juguesca segle rere segle, que esdevenen sàdics espectadors de la desgràcia del fill de Déu i del seu llinatge d'homes.

Del 12 de maig al 5 de juny, Goyo. És l'aniversari del Goyo i la seva germana ha fet mil cinc-cents quilòmetres per donar-li una sorpresa. Però la sorpresa se l'endurà ella: el Goyo ha experimentat una metamorfosi força peculiar. De totes maneres, no serà l'únic membre d'aquesta família a punt de transformar-se. Qui més qui menys, tothom haurà de fer front als canvis en la seva vida, en els seus costums i en les seves aspiracions. El viatge tot just acaba de començar. I sí, tot plegat resulta molt estrany, però s'hi acabaran acostumant.

*Per aconseguir el descompte, els socis de Plataforma per la Llengua heu d'enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o bé trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'Àrea d'Atenció al Soci, i us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin