Nòvas ← d’Autras notícias

Els espectacles de la companyia Dau al Sec, a un preu especial per als socis

La Plataforma per la Llengua col·labora amb la companyia Dau al Sec per oferir als socis l'oportunitat de gaudir de la cultura a un preu rebaixat.

Els mesos vinents podeu trobar els següents espectacles en català:

Del 3 al 13 de febrer trobareu Montedidio. L'amor, el sexe, l'amistat i la pèrdua embolcallen aquesta obra, en què la innocència i la maduresa es troben, i fan que l'escenari es torni un carreró de Nàpols.

Del 23 al 27 de febrer, Pell endins. Un ritual de sanació i una trobada amb els nostres cossos per explorar-los més enllà de la superfície. Treure'ns les crostes per tocar les ferides amb les mans. Pell endins parla dels cicles que configuren les nostres vides, com el cicle menstrual o els cicles emocionals.

Del 2 al 13 de març, Hamlet 01. William Shakespeare apareix davant els espectadors del segle XXI per explicar, analitzar, comentar i jugar amb les rèpliques, personatges i accions del primer acte de l'obra de Hamlet.

Del 24 de març al 3 d'abril, Ariadna i el minotaure. La vida d'Ariadna canvia radicalment després d'una nit. Una nit i prou. Ariadna s'ha perdut dins el laberint, i no es troba, no la troben. No recorda, no pot recordar, no vol recordar.

Del 27 d'abril a l'1 de maig, Glassmur. Tres intèrprets tancades en una iurta circular fan un viatge d'introspecció, desmuntant tòpics, passant per la desesperança més absoluta i fins a l'alliberament. El plor, la passió i la ràbia són presents i romanen amagats amb l'aparença d'una vida acomodada i luxosa. 

Del 19 al 29 de maig, Un incendi sobre la pluja rara. 43.830 hores, 1.825 dies, 206 setmanes i 96 mesos... Un hivern, una notícia, una tristesa i un got de còlera. Dos germans es retroben en un pis humit de la caòtica Marsella i posen de manifest les seves rancúnies, indiferències i fracassos... i és quan es produeix Un incendi sobre la pluja rara.

Podeu gaudir dels espectacles a un preu especial de 15€ escollint l'opció "Plataforma per la Llengua" en comprar les entrades a través de la pàgina web de la companyia.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin