Nòvas ← d’Autras notícias

Concert d’Ovidi 4 i Toti Soler a la Fira Trovam! de Castelló

Plataforma per la Llengua col·labora en l'organització del concert, que tindrà lloc aquest dissabte 6 de novembre en el marc de la principal cita del sector valencià de la música en directe.

Ovidi 4 i Toti Soler actuaran aquest dissabte 6 de novembre a la Fira Trovam! - Pro Weekend de Castelló, la gran cita anual de la indústria musical valenciana. Plataforma per la Llengua col·labora en l'organització del concert, que es farà a les 21 h al Teatre Principal de Castelló.

L'espectacle repassa i reinterpreta diferents cançons del cantautor Ovidi Montllor (1942-1995) en el 25è aniversari de la seva mort i fa participar el públic a través d'una tertúlia musicada i irònica.

La proposta va a càrrec del grup Ovidi 4, format pel poeta David Caño, el músic Borja Penalba, el periodista i activista David Fernàndez i la cantant Mireia Vives, i compta en aquesta ocasió amb l'acompanyament de Toti Soler, el guitarrista del mateix Ovidi Montllor. 

Les entrades per al concert tenen un preu especial de 2 euros gràcies a la col·laboració de Plataforma per la Llengua i es poden adquirir telemàticament a: https://www.enterticket.es/eventos/fira-trovam-2021-ovidi4-toti-soler-767152

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin