Nòvas ← d’Autras notícias

20% de descompte al Teatre Poliorama

Formar part de la nostra entitat té avantatges!

La Plataforma per la Llengua i el Teatre Poliorama col·laboren de nou per oferir als socis de l'ONG del català i als seus acompanyants un 20 % de descompte per a totes les funcions d'aquests dos espectacles durant el mes d'octubre:

No dubtis a tornar a gaudir del teatre, i a un molt bon preu, pel fet de ser de soci de l'ONG del català!

De mares i filles

L'obra se centra en la retrobada d'una mare i una filla a l'habitació d'un hospital després d'haver passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada en què la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i de la seva família.

Amb una barreja de riures i llàgrimes, les actrius Mont Plans i Annabel Totusaus us transportaran al seu univers familiar ple d'alts i baixos i de teranyines del seu passat.

Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers 

La dramaturga i actriu Alba Pujol conversa amb el seu pare, Josep Pujol, catedràtic d'història econòmica, encarnat per l'actor Pep Cruz, durant el seu últim cicle de quimioteràpia. Emoció i veritat en un moment familiar en què la mort és tan present com la vida.

El director de l'obra, Àlex Rigola, ens convida a reflexionar sobre el final d'UNA vida i a reflexionar sobre els qui es queden i els qui marxen lluny de l'individualisme col·lectiu que viu la societat actual.

Per aconseguir el descompte, els socis de la Plataforma per la Llengua heu d'enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat i us facilitarem el codi promocional per a la compra en línia de les entrades.

*El codi de descompte és vàlid per a la compra d'un màxim de dues entrades per persona i s'aplicarà únicament sobre el preu de l'entrada general.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin