Nòvas ← d’Autras notícias

Participa en la III «Cervesa per la llengua» dijous que ve, 14 de maig, a les 19.00 hores

Durant el període de confinament, el voluntariat de la Plataforma per la Llengua del País Valencià ha apostat per continuar la tasca de comunicació. El nostre treball és fruit de la col·laboració col·lectiva, i per això us animem a participar dijous, 14 de maig, a les 19 hores, en la tercera edició de la trobada virtual que hem anomenat «Cervesa per la llengua», en l'enllaç https://meet.jit.si/CervesaPerLaLlengua

Durant el passat mes d'abril ja vam organitzar dues trobades en xarxa, anomenades «Cerveses per la llengua», amb un bon grup de voluntaris i voluntàries. Va ser un bon moment per a compartir experiències i proposar activitats a Internet a favor del valencià, com ara la campanya «Volem Disney en català», la reivindicació dels drets lingüístics en el Primer de Maig o decidir la nostra actuació respecte a les commemoracions en memòria de Guillem Agulló.

En les circumstàncies de confinament per l'alerta sanitària, una altra manera de ser actiu per la llengua és mitjançant l'aplicació Apparella't, per a practicar la conversa en valencià. Malgrat les dificultats actuals per a fer vida social, Apparella't és un bon exemple que sempre tenim l'oportunitat de fer activitats a favor de l'ús de la nostra llengua. Actualment, les descàrregues d'Apparella't s'han multiplicat per quatre.

Així mateix, anem rebent missatges de la ciutadania sobre mancances en l'ús del valencià tant en l'àmbit públic -per exemple en la retolació urbana d'Alacant i València- com en el sector privat, respecte a l'atenció telefònica i les pàgines web.

Com veus, continuem actius en la lluita per la llengua i per això et convidem aquest dijous, 14 de maig, a les set de la vesprada a les nostres cerveses virtuals. Suma't a les cerveses!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin