Nòvas ← d’Autras notícias

Ja està disponible la versió digital de 'La Corbella' al nostre web

Amb l'hivern, arriba el nou número de la revista dels qui estimem la llengua catalana. Aquesta vegada n'hem distribuït més de 25.000 exemplars!

La Corbella és la revista semestral de l'ONG del català, un dels principals mitjans de comunicació a través del qual difonem les nostres activitats. S'hi inclouen notícies sobre les darreres campanyes de la Plataforma per la Llengua i els èxits assolits, així com articles d'opinió sobre diversos temes sociolingüístics, entrevistes o recomanacions que creiem d'interès.

Al número 34 de La Corbella hi trobareu una anàlisi del judici del procés i la discriminació lingüística que van viure els acusats -ara ja condemnats-, un reportatge sobre la Generació Z i la poca oferta audiovisual en català i una entrevista a la youtuber i instagramer Juliana Canet. Però no només això, també hi incloem nombrosos articles d'opinió dels membres de la Junta Executiva de l'entitat, entrevistes, recomanacions o jocs lingüístics. 

Tots els nostres socis rebran un exemplar als seus domicilis, i a més també poden consultar-la en format pdf a través del nostre web o llegir-la a través de la plataforma Issuu. La revista també la rebran els presos polítics condemnats al judici del procés. A més a més, La Corbella es distribueix en diverses biblioteques de Barcelona, les botigues d'Abacus i a les seus territorials de l'entitat.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin