Nòvas ← d’Autras notícias

249 candidatures opten a ser finalistes per la setena edició dels Premis Martí Gasull i Roig

La Plataforma per la Llengua ha tancat el període de presentació de candidatures amb 614 propostes.

A partir del 9 de gener sabrem quines són les 3 finalistes i el dilluns 17 de febrer coneixerem el guanyador en l'acte de lliurament de premis que se celebrarà al Teatre Poliorama de Barcelona.

La Plataforma per la Llengua ja ha rebut tots els noms de les persones i entitats que poden optar als VII Premis Martí Gasull i Roig. El jurat, format per Eva Bertrana, Jaume Cabré, Òscar Escuder, Anna Moner, Isona Passola, Joan Maria Pou, Pilar Roig, Fanny Tur, Xevi Xirgo i Francesc Marco, es reunirà la propera setmana per debatre i anunciarà qui són els tres finalistes. Carme Forcadell també rebrà les propostes de candidatures a la presó de Mas d'Enric per poder valorar-les. A partir del 9 de gener s'obrirà un període de votació popular a través del web http://www.premimartigasull.cat/ per a escollir-ne el guanyador, i el 17 de febrer es donarà a conèixer en l'acte de lliurament de premis al Teatre Poliorama de Barcelona.

Igual que l'any passat, els Premis tindran dues modalitats: el Premi Martí Gasull i Roig i el Premi Especial del Jurat Martí Gasull i Roig. Aquest segon guardó té un caràcter honorífic i el concedeix el jurat a persones que s'han distingit per la defensa de la llengua i la millora de la situació del català durant la seva trajectòria.

Des de l'ONG del català volem agrair l'alta implicació en aquesta primera fase dels Premis i convidem a continuar participant en la votació dels finalistes.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin