Nòvas ← d’Autras notícias

Descompte per a l’obra Tercets de Pere Quart a l’Escenari Joan Brossa

L'escenari Joan Brossa ofereix un descompte del 40 % en les entrades per a l'obra Tercets als socis de la Plataforma per la Llengua.

Santi Ricart, Miquel Agell, Gemma Brió i Queco Novell són els encarregats d'interpretar aquest espectacle teatral, que parteix de dos textos breus i inèdits del dramaturg Joan Oliver (més conegut com a Pere Quart). La temàtica que uneix Tercet en re i Gairebé un acte és el trio amorós: en la primera, un escriptor que es distreu amb tot (una visita, una veïna...) per tapar la seva falta d'inspiració; en la segona, una parella fa plans per al seu casament, de sobte apareix un antic amic del noi i tot es complica.

Aquesta obra, dirigida per Artur Trias, serà a l'escenari Joan Brossa des del 13 fins al 31 de març, així que no t'encantis! El descompte del 40 % és aplicable a totes les funcions (de dimecres a diumenge).

Per poder aconseguir el descompte només cal que enviïs un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat o bé que truquis al 93 321 18 03 i demanis per l'àrea d'atenció al soci, des d'on t'indicarem els passos a seguir per a beneficiar-te'n.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin