Nòvas ← d’Autras notícias

Ampliem la promoció per a l’obra La Tendresa fins al 31 de març

La Plataforma per la Llengua i el Teatre Poliorama han decidit prorrogar la promoció per a l'obra La Tendresa. Si ets soci de l'ONG del català i no vas poder aprofitar el 20 % de descompte per veure aquesta obra, ara tens una segona oportunitat!

Fins al 31 de març, la Plataforma per la Llengua ofereix la promoció per als socis de l'entitat i els seus acompanyants en totes les funcions de La Tendresa.  

La Tendresa és un nou espectacle de teatre musical de Dagoll Dagom i T de Teatre. L'obra és la versió catalana de la comèdia romàntica d'Alfredo Sanzol, guardonat amb el Premio Nacional de Literatura Dramàtica 2017 i el XII Premio Valle-Inclán de Teatro, i inspirada en les comèdies de Shakespeare.

Per poder gaudir del descompte, els socis de Plataforma per la Llengua teniu dues opcions:

  1. Enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia. Un cop aconseguit el codi, s'ha d'accedir al següent enllaç: https://www.teatrepoliorama.com/ca/programacio/c/108_la-tendresa.html, on podreu introduir-lo i validar la compra.
  2. Presentar a taquilla el carnet de soci de l'ONG del català, i aleshores t'aplicaran el descompte del 20 %.

*Recordeu que el descompte és aplicable únicament sobre el preu de l'entrada general.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin