Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua col·labora en la III edició del festival Fes-Oh Curt! de Nules

L'entitat lliurarà el premi del vot públic del Festival de Curtmetratges de Nules (Plana Baixa) i participa Emília Bolinches com a membre del jurat.

El Teatre Alcàzar de Nules acollirà el 8, 9 i 10 de febrer, a partir de les 20 h, la tercera edició del Festival de Curtmetratges en valencià Fes Oh Curt! Durant aquests tres dies, es podran veure les projeccions dels curtmetratges que opten a guanyar els 5 premis (al millor curt, al millor rodat a Nules, al millor en altres llengües, millor film rodat per menors de 18 anys, al millor rodat a les comarques de Castelló, i el premi del vot del públic). Com a requisit, la durada màxima de cada film ha de ser de 20 minuts. L'entrada serà gratuïta.

La Plataforma per la Llengua ha col·laborat amb aquest festival compromès amb el cinema en valencià des de la primera edició. La periodista Emília Bolinches participa com a membre del jurat del III Fes Oh Curt, a proposta de la Plataforma per la Llengua del País Valencià, i serà qui lliurarà el premi del vot del públic, que està patrocinat per l'ONG del valencià. Durant les projeccions els espectadors seran obsequiats amb material de promoció del cinema en valencià, elaborat per la Plataforma per la Llengua.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin