Nòvas ← d’Autras notícias

Voluntaris lingüístics al Teatre Borràs

El dimecres passat,12 de desembre, voluntaris lingüístics que participen en el programa del voluntariat per la llengua dinamitzat per la Plataforma per la Llengua, van anar a veure l'obra "Pel davant... i pel darrere" al Teatre Borràs de Barcelona

 

Els voluntaris lingüístics van poder gaudir de "Pel davant...i pel darrere", una comèdia que es va estrenar a Londres l'any 1928 i que ja és el cinquè muntatge representat a la capital catalana. Segons la Marta Domingo, voluntària ensenyant, l'obra és un vodevil o astracanada divertit de 3 actes: "l'argument sorprèn en el segon acte quan veiem què passa en silenci darrere l'escenari. A més de divertida, és de llenguatge fàcil i molt ben interpretada".



L'obra vol representar les dificultats que pateix una companyia de teatre per aconseguir muntar una obra teatral, i mostra als espectadors, utilitzant l'humor, què passa en els assajos d'una funció.


Aquesta sortida és una de les diverses activitats programades pels voluntaris lingüístics i persones de les entitats de nouvinguts gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.



Si vols participar en el programa de voluntariat lingüístic, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic vxl@plataforma-llengua.cat o trucant al 93 321 18 03.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin