Nòvas ← d’Autras notícias

246 candidats al VI Premi Martí Gasull i Roig que premia la defensa del català

Ahir es va tancar el termini de presentació de candidatures a la sisena edició del Premi Martí Gasull i Roig. Un total de 545 participants han presentat la seva proposta en aquesta primera fase del guardó, i han proposat 246 candidats que seran valorats per un jurat, el qual escollirà els tres finalistes

Aquest dimarts ha finalitzat el termini de presentació de candidatures al VI Premi Martí Gasull i Roig, que un any més vol reconèixer les persones, entitats i empreses que han emprès accions de defensa i promoció de la llengua catalana. Durant les 3 setmanes d'aquesta primera fase, s'han rebut un total de 545 vots a través del formulari obert al web oficial del premi i del correu electrònic. En total s'han recollit 246 candidatures.

El jurat del premi, format per nou personalitats del món de la cultura, la política i la societat catalanes, escollirà els tres finalistes d'entre totes les candidatures proposades. Els escollits com a finalistes passaran a un procés de votació popular del qual sortirà el guanyador final, i que s'iniciarà el 7 de gener.

El premi "Martí Gasull i Roig a l'exemplaritat en defensa de la llengua" té com a objectiu fer que l'exemple de la tasca de Martí Gasull i Roig serveixi per inspirar, i també reconèixer, totes aquelles persones i entitats que treballen a favor de la llengua catalana.

Si voleu conèixer totes les novetats sobre el guardó, podeu entrar al web oficial del premi o seguir la iniciativa a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #PremiMartíGasull

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin