Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua felicita Joan-Carles Martí i Casanova i tots els altres guardonats amb el VI Premi el Tempir

L'erudit il·licità, membre del Consell Consultiu de la Plataforma per la Llengua, s'ha emportat el premi honorífic per la seua trajectòria vital a favor del valencià.

Paco Trigueros (Lliberia Ali-i-Truc), la Plataforma El sud trenca el silenci i la revista de còmics Camacuc completen el podi de premiats.

La Plataforma per la Llengua té l'alegria de felicitar Joan-Carles Martí i Casanova per haver guanyat el VI Premi el Tempir, en la menció honorífica, per la seua trajectòria tan fructífera a favor del valencià. L'il·licità, que forma part del Consell Consultiu de l'entitat -un ens d'experts que assessoren i aporten el seu coneixement i experiència- i que va ser finalista en la primera edició dels premis Martí Gasull, obté, en la seua ciutat, este reconeixement tan merescut.

A més, la Plataforma per la Llengua també dona l'enhorabona als altres guardonats: el llibreter Paco Trigueros, tot un referent de la cultura en valencià projectada des d'Elx a tot el domini lingüístic, premi el Tempir en la categoria Elx; la revista Camacuc, degana del còmic valencià i en valencià, premi el Tempir en la categoria País; i la Plataforma El Sud trenca el silenci, guanyadora en la categoria Migjorn, i amb la qual la Plataforma per la Llengua té una relació ben estreta des dels inicis de la seua activitat de promoció de la llengua en l'extrem sud valencià.

Des de l'ONG del valencià es vol felicitar el Tempir, que enguany fa 25 anys, pel criteri tan encertat a l'hora de triar els premiats, cosa que consolida l'entitat elxana en el seu paper de referència obligada en la defensa de la llengua i la cultura dels valencians.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin