Nòvas ← d’Autras notícias

El 18 de novembre, vine a la 15a Festa pel Joc i el Lleure en Català

La Plataforma per la Llengua torna a celebrar la Festa pel Joc i el Lleure en Català al passeig Lluís Companys de Barcelona. Aquesta quinzena edició, que se celebrarà el 18 de novembre  de 10h a 14h, tornarà a reunir els més menuts i les seves famílies per reivindicar, entre tots, el dret a jugar i viure plenament en català

Amb la Festa Pel Joc i el Lleure en Català volem reivindicar d'una manera lúdica i festiva la voluntat de poder jugar en la nostra llengua. La presència del català en les joguines i lleure per nens i adults encara és un dels àmbits on s'ha d'avançar en la tasca de normalització lingüística, i per això volem seguir denunciant la vulneració sistemàtica de la llei per part d'algunes grans empreses de joguines i la discriminació excepcional que fan grans multinacionals, que sempre inclouen totes les llengües europees de dimensions similars al català a les instruccions i a l'etiquetatge però no ho fan en català.

Us hi esperem amb un munt d'activitats i espectacles per a totes les edats que podeu consultar al web de la 15a Festa pel Joc i el Lleure en Català!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin