Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua participa a l’Assemblea General de l’European Language Equality Network (ELEN)

L'entitat portarà aquest dissabte a l'Assemblea General d'ELEN una sèrie de resolucions sobre els drets lingüístics i sobre els presos polítics i exiliats

La Plataforma per la Llengua assistirà a l'Assemblea general de l'European Language Equality Network (ELEN), la Xarxa Europea per la Igualtat Lingüística, que tindrà lloc a Dublín, Irlanda, el dissabte 3 de novembre.

A l'Assemblea s'hi reuniran els delegats europeus d'ELEN, representants d'institucions i organitzacions per la promoció i la defensa de les llengües minoritàries o no oficials a la Unió Europea. Per part de la Plataforma per la Llengua, hi assistirà Marga Payola, responsable de relacions internacionals de l'entitat.

L'ONG del català té previst presentar-hi tres propostes de resolució sobre la presència del català a les escoles de la Catalunya del Nord, sobre la reciprocitat dels mitjans audiovisuals en català entre els diferents territoris que conformen el domini lingüístic i sobre la situació dels presos i exiliats polítics.

Està previst que, en aquesta Assemblea General, ELEN aprovi la seva estratègia per al proper any, marcada per un calendari on les eleccions al Parlament Europeu del proper mes de maig i la posterior renovació de la Comissió Europea hi tindran un pes fonamental.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin