Nòvas ← d’Autras notícias

Ampliem la promoció del Cava per la Llengua fins al 31 de juliol

Si ets soci de la Plataforma per la Llengua i no vas poder aprofitar la promoció 3x2 per la revetlla de Sant Joan, et donem una segona oportunitat!

El Cava per la Llengua és una iniciativa solidària que té com a objectiu promoure el català i desenvolupar campanyes de promoció de la llengua. Els beneficis recaptats amb la venda del cava es destinaran a campanyes nacionals i internacionals de promoció del català.

Fins al 31 de juliol, la Plataforma per la Llengua ofereix una promoció exclusiva per als socis de l'entitat perquè puguin acompanyar totes les seves celebracions amb aquest cava solidari amb la llengua catalana. Comprant dues caixes de 6 ampolles del Cava per la Llengua (107,40 €), te'n regalem una altra caixa. Amb aquesta promoció, estalviaràs 2,98 € en el preu de cada ampolla! A més, l'enviament és completament gratuït.

Fes la teva comanda a través d'aquest formulari i te la farem arribar a l'adreça que hi especifiquis. En el cas que siguis al Principat, l'enviament t'arribarà abans de 48 h. Si ets de fora del Principat, el rebràs abans de 72 h.

Brinda amb el Cava per la Llengua i ajuda'ns a poder viure plenament en català!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin