Nòvas ← d’Autras notícias

Els 50 establiments millor valorats de la ValenciApp rebran un adhesiu de reconeixement lingüístic

En tres mesos de funcionament, l'aplicació de la Plataforma per la Llengua acumula més de 3000 establiments puntuats i 1700 descàrregues a dispositius mòbils.

La Plataforma per la Llengua enviarà els 50 primers adhesius de reconeixement lingüístic als establiments comercials millor valorats a la ValenciApp, l'aplicació desenvolupada per l'entitat que té com a objectiu millorar la situació del valencià en el sector de consum i serveis.  Després de tres mesos en funcionament, la ValenciApp acumula més de 3000 valoracions en establiments i 1.700 descàrregues d'usuaris per a dispositius Android i iOS. D'aquesta manera, la Plataforma per la Llengua vol felicitar els comerços més ben valorats pel seu compromís en defensa del valencià.

Els usuaris de la ValenciApp poden conéixer i valorar quins comerços realitzen la seua activitat diària i professional en valencià. A través de l'app els usuaris poden valorar i comentar l'ús que es fa de la llengua en més d'un milió i mig de comerços, en establiments geolocalitzats per l'aplicació a través de Google Maps. Per això, amb la ValenciApp, l'ONG del valencià pretén impulsar l'ús social de la llengua en el sector econòmic, sensibilitzant empreses i entitats, per garantir que la ciutadania puga viure plenament en valencià.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin