Nòvas ← d’Autras notícias

Renovem l'acord de col·laboració amb Parlem, l'operadora de Telecomunicacions de Catalunya

Gràcies a l'acord, els socis de l'ONG del català gaudiran d'un descompte del 10% en la seva factura de telèfon amb Parlem durant un any.  

La Plataforma per la Llengua ha renovat l'acord de col·laboració amb Parlem per a seguir un 10% de descompte en la factura telefònica dels socis de l'ONG del català que contractin els serveis de l'operadora de Telecomunicacions de Catalunya.

Per a beneficiar-te d'aquesta promoció, només has de clicar a aquest enllaç o trucar al 900 828 494. La promoció no és acumulable, si ja te n'has beneficiat com a soci de la Plataforma per la Llengua amb anterioritat, no se't podrà aplicar novament aquest descompte en la teva factura telefònica. 

Sobre Parlem

Parlem és una operadora de telecomunicacions d'origen català (la primera operadora catalana), creada el 2014, que s'especialitza a oferir a la població de Catalunya productes i serveis de telecomunicacions tant per a particulars com per a empreses i professionals.

Des de juny de 2016 és una operadora integral que ofereix paquets de solucions mòbils (veu i dades),  solucions de fix, accés a internet amb banda ampla i continguts televisius, dins d'una plataforma de televisió pròpia.

Els valors de Parlem impliquen tres àmbits d'actuació: catalanitat contributiva, innovació empàtica i proximitat real. Parlem situa el client en el centre de les operacions, la qual cosa la converteix  en una operadora àgil, pròxima, innovadora i competitiva.

La seva oferta de producte modular, sense permanència i econòmica , juntament amb el seu servei d'atenció al client, pròxim i en català, fan de Parlem l'Operadora de Telefonia pensada i feta per a Catalunya.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin