Nòvas ← d’Autras notícias

Concert de presentació del llibre-disc Mans manetes al Barnasants

El 23 de març, a les 19h al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat, se celebrarà el concert de presentació del llibre-disc Mans manetes. L'Alguer: paraules, cançons i veus de minyons, un projecte de la Plataforma per la Llengua, amb la col·laboració del Festival Barnasants i el patrocini de del Municipi de l'Alguer i de la Fundació Meta, que té per objectiu promocionar la llengua catalana entre els nens de la ciutat de l'Alguer.

Després de l'èxit dels concerts de Tarragona i l'Alguer, arriba el torn de l'Hospitalet de Llobregat. Dins del marc del Festival Barnasants, el Teatre Joventut serà el lloc escollit per a presentar aquesta vintena de cançons que, de segur, no deixaran indiferents ni petits ni grans.

El concert, encapçalat per Marc Serrats i Claudio Gabriel Sanna, també comptarà amb la participació de diversos dels artistes d'arreu dels territoris de parla catalana que han col·laborat en aquest disc, entre els quals Pau Alabajos, Meritxell Gené, Guillem Roma, Carles Belda, Raph Dumas o Àngel Maresca Lo Barber de l'Alguer de l'Alguer. L'espectacle també comptarà amb la participació de 10 minyons algueresos, entre solistes i els que canten en coral, que van enregistrar el disc el passat mes de setembre.

El mes de novembre passat, l'ONG del català va posar en marxa una campanya de micromecenatge per a ajudar-nos a finançar aquesta iniciativa que té per objectiu oferir a les noves generacions d'algueresos -que no gaudeixen de cap tipus d'ensenyament institucional en llengua catalana a l'escola- un producte cultural d'homenatge a la cultura algueresa.

Com pots aconseguir la teva entrada?

Amb una aportació de 30 €, rebràs un exemplar del llibre-disc i una entrada doble per a assistir al concert del proper 23 de març a l'Hospitalet de Llobregat. També pots comprar les entrades des del web del Barnasants.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin