Nòvas ← d’Autras notícias

Presentació de l’obra "Amb el valencià, fem pinya!" a La Casa Cantonera d’Algemesí

El llibre recull les experiències col·lectives de persones nouvingudes que han adaptat el valencià com a llengua d'acollida i que participen en associacions de cultura popular del país. La presentació serà el divendres 23 de febrer, a les 19 hores, a la Casa Cantonera d'Algemesí (Ribera Alta).

El pròxim divendres 23 de febrer, a les 19 h, la Plataforma per la Llengua presentarà públicament l'obra Amb el valencià, fem pinya! a La Casa Cantonera d'Algemesí. El llibret de l'entitat recull el testimoni de persones nouvingudes que han aprés valencià i que participen activament en moviments cívics i associatius del territori. En aquest sentit, l'acte comptarà amb la participació de Federico Conti, membre de la Casa Cantonera; Adrian Nita, membre d'Acció Cultural del País Valencià i dels dansants del Corpus de Castelló, i Yàsser Saadoune, membre de la Fal·lera Gironina. Amb aquesta obra, la Plataforma per la Llengua vol trencar prejudicis sobre els immigrants i defensar l'arrelament lingüístic.

La publicació Amb el valencià, fem pinya! explica la importància de les entitats culturals en el procés d'integració i d'aprenentatge lingüístic. D'aquesta manera, la Plataforma per la Llengua del País Valencià anima les persones nouvingudes a interessar-se pel valencià, una llengua d'oportunitats en l'àmbit laboral i social, però també en l'àmbit cívic i cultural.

Cada relat dels testimonis s'ha traduït a les llengües d'origen dels entrevistats, de manera que la lectura general del llibret ofereix un tast de la diversitat lingüística que forma part del nostre país. Durant la presentació, l'entitat lliurarà un exemplar gratuïtament a cada assistent.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin