Nòvas ← d’Autras notícias

Voluntaris lingüístics al Teatre Poliorama

Dimecres passat, 13 de desembre, voluntaris lingüístics que participen al programa del voluntariat per la llengua, dinamitzat per la Plataforma per la Llengua, van anar a veure  l'obra "Un cop l'any" al Teatre  de Barcelona.

Els voluntaris lingüístics van gaudir molt de l'obra de teatre. Va ser una experiència molt profitosa i enriquidora per a tots als assistents.

Segons Marta Domingo, la voluntària ensenyant, opina que " Un cop l'any" és una comèdia divertida i entretinguda. És una obra que descriu les trobades, des de 1975 fins al 2000, de dos amants que tenen parella i fills a part. Hi ha hagut moments delirants i de riures, com també ha destacat el bon treball dels actors i actrius, i la bona posada en escena.

Aquesta sortida és una de les diverses activitats programades pels voluntaris lingüístics i persones de les entitats de nouvinguts, gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.

Si vols participar en el programa de voluntariat lingüístic, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic vxl@plataforma-llengua.cat o trucant al 93 321 18 03.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin