Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua col·labora amb el Xé concurs de microrelats Tirantianes de Gandia

La convocatòria està adreçada a l'alumnat de secundària, batxillerat i cicles formatius del País Valencià i de la resta del domini lingüístic. Enguany la temàtica de les narracions versarà sobre igualtat, diversitat i identitat de gènere. La Plataforma per la Llengua regalarà un lot de llibres sobre llengua als alumnes guardonats.

La Plataforma per la Llengua del País Valencià col·labora amb la desena edició del concurs de relats breus en valencià Tirantianes, convocat per l'IES Tirant Lo Blanc de Gandia. La convocatòria suposa una oportunitat única per a l'alumnat de secundària, batxillerat i cicles formatius del País Valencià. El premi, convocat per l'Associació Tirantianes i l'IES Tirant Lo Blanc de Gandia, premia les millors narracions breus sobre igualtat, diversitat i identitat de gènere. Els estudiants poden presentar les seues propostes fins al 10 de novembre. La Plataforma per la Llengua lliurarà un lot de llibres i de materials a l'alumnat amb millor puntuació i classificació.

Es premiaran les millors narracions breus, que no poden superar les 111 paraules. Hi haurà dos premis en cadascuna de les tres categories, formades pels relats d'alumnes de 1r i 2n d'ESO, la primera; 3r it 4 d'ESO i 1r i 2n FP, la segona; i batxillerat i cicles formatius, la tercera categoria. Així mateix, hi haurà un guardó de 100 euros per als primers premis i de 50 euros per als finalistes, en cada categoria.  El termini de presentació acaba el 10 de novembre, i els premis es lliuraran a la ciutat de Gandia el 24 de novembre del 2017.

El jurat del premi, del qual forma part Manuel Carceller, delegat de la Plataforma per la Llengua al País Valencià, està format per dos membres del professorat de l'IES Tirant Lo Blanc, dos de l'associació Tirantianes i un representant del col·lectiu d'escriptors i escriptores Saforíssims. Els relats guanyadors seran publicats en un llibre, i també podran ser llegits i escoltats al web del certamen literari.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin