Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua s’estrena a l’assemblea general de NPLD

És la primera reunió després que l'ONG del català entrés a formar part de la Xarxa per a la Promoció de la Diversitat Lingüística a la UE el mes d'octubre.

Després que la Plataforma per la Llengua entrés a la Xarxa per a la Promoció de la Diversitat Lingüística a la UE (Network for the Promotion of Linguistic Diversity, NPLD) el passat mes d'octubre, l'ONG del català va assistir la setmana passada, per primera vegada, a l'assemblea d'aquesta organització.

Durant la trobada, aquesta xarxa europea formada per governs, institucions acadèmiques i entitats de la societat civil va definir el seu pla de treball per a l'any 2017 i va renovar la seva presidència. En aquest sentit, va resultar elegida com a presidenta de NPLD  la representant del govern de Frísia (Països Baixos), Sietske Poepjes, i va ser elegit com a vicepresident el representant del govern de Galícia, Gregorio Ferreiro.

Amb la integració dins la dinàmica de treball de NPLD, la Plataforma per la Llengua tindrà més capacitat per actuar davant la Unió Europea i el Consell d'Europa. Així doncs, l'ONG del català continua reafirmant la seva aposta per defensar el català a nivell internacional.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin