Nòvas ← d’Autras notícias

V Jocs de Llengua de Canet de Mar

El divendres 7 i el dissabte 8 d'abril celebrarem la cinquena edició dels Jocs de Llengua de la Plataforma per la Llengua Canet de Mar, amb el V Superdictat i un concurs d'etimologies.

El divendres 7 d'abril, a 2/4 de 8 del vespre, a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits de Punt (plaça de la Indústria, 1), celebrarem el V Superdictat organitzat conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística del Maresme. La prova consistirà en un dictat de 24 mots, repartits en 3 nivells de dificultat, que caldrà escriure correctament per aconseguir els corresponents punts. Per participar-hi cal tenir un mínim de catorze anys. Hi haurà 3 premis: el primer classificat guanyarà una tauleta tàctil, el segon, un Bacàvia, el joc dels Països Catalans, i finalment un altre joc del Bacàvia per al millor classificat d'entre catorze i disset anys. La inscripció és gratuïta i es formalitzarà a l'hora de començar emplenant una butlleta amb les dades personals. Consulteu les bases de participació!

El dissabte 8 d'abril, a les 6 de la tarda, a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits de Punt (plaça de la Indústria, 1), celebrarem un concurs d'etimologies, a càrrec de Jordi Esteban d'Àgilment. Els participants hauran de marcar, d'un conjunt de paraules, l'origen correcte de cadascuna d'elles, triat d'entre les quatre explicacions que es proposaran. El guanyador obtindrà una capsa regal de 175 experiències de Fent País i dos llibres. La participació és gratuïta i es formalitzarà a l´hora de començar emplenant una butlleta amb les dades personals.

Amb el suport de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Canet de Mar.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin