Nòvas ← d’Autras notícias

Expliquem el paper del teixit associatiu al Pacte Nacional pel Referèndum

L'historiador i membre de l'Executiva de la Plataforma per la Llengua Francesc Marco Palau va participar a Vila-rodona (Alt Camp) en una conferència-col·loqui al voltant del paper del teixit associatiu al Pacte Nacional pel Referèndum.

El passat divendres 10 de març a les 19.30 h al Casal de Vila-rodona, va tenir lloc la conferència-col·loqui "Del Pacte Nacional pel Dret a Decidir al Pacte Nacional pel Referèndum: el paper del teixit associatiu", a càrrec de l'historiador Francesc Marco (Plataforma per la Llengua) i el poeta Josep Santesmases (Coordinadora de Centres d'Estudi de Parla Catalana).

Una quarantena de persones van assistir a l'acte, on es va destacar la força que les principals entitats del teixit associatiu tenen al Pacte Nacional, on comparteixen espai amb les institucions del país, el món local, els partits polítics, les organitzacions empresarials i el món sindical.

El juny del 2013, la Plataforma per la Llengua va ser una de les entitats promotores del Pacte Nacional pel Dret a Decidir i actualment és al Pacte Nacional pel Referèndum. L'ONG del català és una de les organitzacions de la societat civil que participa a les reunions plenàries del Pacte. Pocs dies enrere l'entitat va subscriure el Manifest pel Referèndum, que ja té més de 100.000 adhesions: https://pactepelreferendum.cat/

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin