Nòvas ← d’Autras notícias

El 27 de febrer, vine a descobrir els guanyadors de la IV edició dels Premis Martí Gasull i Roig

El teatre Poliorama acollirà la gala d'entrega d'aquest guardó que atorga l'ONG del català. Elisabet Casanovas us convida a assistir-hi a través d'aquest espot. el 27 de febrer, fem claca pel català!

Fins al dia 13 de febrer estan obertes les votacions per triar quin dels tres finalistes ha contribuït més a la millora de la situació de la llengua en l'àmbit lingüístic català. La Bressola, la Comunitat Sikh i Softcatalà opten a aquest reconeixement després de ser seleccionats pel jurat d'entre més de 350 propostes. A la gala d'enguany també s'hi entregarà per primera vegada un Premi Especial del Jurat. Aquest nou guardó vol premiar les persones que han dedicat la seva trajectòria a la llengua catalana. El jurat encarregat de triar el guanyador d'aquest premi honorífic està format per Jaume Cabré, Òscar Escuder, Carme Forcadell, Jordi Manent, Isona Passola, Joan Maria Pou, Pilar Roig, Rosa Serrano i Xevi Xirgo.

L'acte, que començarà a les 19.45 h, serà presentat per l'actriu Elisabet Casanovas i hi actuaran els músics Carles Belda i Carles Sanjosé, que presentaran el seu nou projecte Càntut.

Us recordem que la gala dels Premis Martí Gasull és oberta a tothom qui hi vulgui participar. Només necessitem que confirmeu la vostra assistència a través d'aquest formulari. I si encara no heu votat, entreu a  http://www.premimartigasull.cat/ i digueu-hi la vostra.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin