Nòvas ← d’Autras notícias

Diàleg obert: El futur econòmic i empresarial de la Catalunya independent a Canet de Mar

La secció local de la Plataforma per la Llengua Canet de Mar us oferirà el diumenge 5 de febrer, a les 12 h del migdia, a la Sala Cultural Ramon de Capmany (plaça dels Americanos), l'acte "El futur econòmic i empresarial de la Catalunya independent" a càrrec de dos membres del Cercle Català de Negocis (CCN): l'Albert Pont, president, i en David Fernàndez, vicepresident.

Des del Cercle Català de Negocis es vol que l'economia productiva sigui molt més protagonista del procés d'independència de Catalunya del que ha estat fins a aquest moment. Aquells que generen riquesa tenen la clau del futur de Catalunya i han de fer un pas endavant. Molts emprenedors es pregunten com fer-ho, però ningú no els dona la resposta adequada.

El Cercle Català de Negocis promou la creació d'una xarxa de negocis catalans que permeti la viabilitat d'una Catalunya independent, basada en criteris de proximitat, qualitat i lleialtat nacional. Expliquem a autònoms, botiguers i PIMES com actuar per tal d'enfortir el teixit econòmic local i, al mateix temps, garantir que la recaptació d'imposts faciliti la viabilitat financera de les nostres institucions en proclamar la independència.

Acabat l'acte farem una copa de Cava per la llengua de la Plataforma per la Llengua.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin