Nòvas ← d’Autras notícias

Gaudeix dels concerts del Barnasants a meitat de preu!

Amb l'objectiu de difondre i impulsar les actuacions musicals en llengua catalana, la Plataforma per la Llengua hem arribat a un acord de col·laboració amb el festival Barnasants Cançó d'Autor, amb el qual contribuirem a la promoció de les actuacions que s'hi han programat en la nostra llengua arreu dels territoris del domini lingüístic. Gràcies a aquest acord, els socis de l'entitat podreu gaudir del 50% de descompte* en la compra d'entrades a aquests concerts!

Aquest divendres comença la 22a edició del festival de música Barnasants Cançó d'Autor. La Plataforma per la Llengua i Barnasants han arribat a un acord de col·laboració per oferir importants descomptes en el preu de l'entrada en els concerts seleccionats per als socis i sòcies de la Plataforma per la Llengua i els seus acompanyants.

Per a beneficiar-vos d'aquesta promoció és necessari que truqueu al número de telèfon 93 321 18 03 i que demaneu per l'àrea d'atenció al soci amb un mínim de 5 dies d'antelació respecte del dia del concert al qual voleu assistir.

El Barnasants Cançó d'Autor va néixer amb l'objectiu de donar impuls a la cançó d'autor i recordar el paper destacat que tingué, en les dècades dels seixanta i setanta, en la reivindicació de la nostra llengua en particular i la nostra cultura en general, així com en les llibertats.

*El percentatge de descompte pot variar en determinats concerts segons el preu de l'entrada. Per a qualsevol consulta, no dubteu a trucar-nos.  

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin