Nòvas ← d’Autras notícias

Avantatges especials del Teatre Poliorama per als socis i sòcies de la Plataforma per la Llengua

Gràcies a l'acord de col·laboració amb el Teatre Poliorama, tots els socis de la Plataforma per la Llengua podeu gaudir d'un 20% de descompte per a les funcions dels dissabtes a la nit i dels diumenges a la tarda de l'obra El curiós incident del gos a mitjanit, en cartellera al Teatre Poliorama a partir del proper dimecres 26 d'octubre.

Aprofita aquesta nova promoció i gaudeix del teatre a un preu especial! Des de l'últim cap de setmana d'octubre, gaudeix d'un 20% de descompte per a l'obra El curiós incident del gos a mitjanit (adaptació teatral de Simon Stephens de la popular novel·la homònima del britànic Mark Haddon), protagonitzada per Pol López i dirigida per Julio Manrique. L'obra ha estat guanyadora de tres Premis Butaca 2015 i de quatre Premis de la Crítica 2015 (inclòs el de millor espectacle) i Pol López també ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona de Teatre.

El preu amb descompte és vàlid per a les funcions dels dissabtes a la nit i dels diumenges a la tarda. Amb cada carnet pots obtenir 1 entrada amb descompte. Pots comprar-la o bé a les taquilles del teatre, presentant el carnet de soci, o bé per Internet, indicant el següent codi promocional: PLATAFORMA. Si fas la compra per Internet, primer has de seleccionar l'entrada a preu de públic general i un cop prems l'opció Continuar, t'apareixerà l'opció d'introduir el codi promocional.

Amb 110 anys d'història, el Teatre Poliorama ha programat obres de Josep Maria de Sagarra, Xavier Benguerel, Àngel Guimerà o Santiago Rusiñol, i fins i tot ha estat seu del Teatre Nacional de Catalunya. En la seva darrera època, ha tingut èxits sonats com El Mètode Grönholm, El Florido Pensil, El Llibertí, Garrick d'El Tricicle o Polònia, el musical.

No deixis escapar aquesta oportunitat i gaudeix del bon teatre a bon preu!

Consultar aquesta i la resta d'avantatges i promocions per a socis de la Plataforma per la Llengua.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin