Nòvas ← d’Autras notícias

Agenda d’activitats del mes d’octubre al Maresme

La Plataforma per la Llengua del Maresme ha preparat un mes replet d'activitats socials i culturals per donar força a la nostra llengua. Aquesta tardor, no ho dubtis i vine a passar les tardes amb nosaltres!

Presentació del llibre Barcelona d'Enric Calpena

Divendres 7 d'octubre, a les 7 del vespre, presentació del llibre Barcelona, del periodista Enric Calpena, a la Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar (Riera Sant Domènech, 1, A).

Presentació de la campanya de parelles lingüístiques tardor 2016

Divendres 14 d'octubre, a les 8 del vespre, acte de presentació de les parelles lingüístiques al centre cívic i cultural Vil·la Flora de Canet de Mar.

Xerrada "La llengua de signes catalana en una societat multilingüe"

Divendres 21 d'octubre, a les 7 del vespre, xerrada sobre la llengua de signes catalana (LSC) a càrrec de Jordina Sánchez i Gabriela Cuadros. L'acte es celebrarà a la Sala Cultural Ramon de Capmany (plaça dels Americanos, Canet de Mar) i inclourà la col·laboració del laboratori de llengua de signes catalana de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i del Centre de Persones Sordes del Maresme a Mataró.

Presentació del llibre Amb uns altres ulls. La biografia de Montserrat Roig amb Betsabé Garcia

Dissabte 22 d'octubre, a les 6 de la tarda, l'autora Betsabé Garcia presentarà el llibre Amb uns altres ulls. La biografia de Montserrat Roig a la Sala Cultural Ramon de Capmany (plaça dels Americanos de Canet de Mar). Hi col·labora Sàlvia.

Exposicions: "El català és cosa de tothom" i "Joan Oliver, l'home - Pere Quart, el poeta"

Del 20 al 30 d'octubre, a la Sala Cultural Ramon de Capmany (plaça dels Americanos de Canet de Mar), presentació de les exposicions "El català és cosa de tothom" i "Joan Oliver, l'home - Pere Quart, el poeta", cedides per la CAL.

Els horaris per poder visitar les exposicions són dijous i divendres de 7 a 9 del vespre i  dissabte i diumenge d'11 del matí a 2 del migdia i de 6 a 9 del vespre.

Presentació del llibre Matar De Gaulle de Joan Daniel Bezsonoff

Divendres 28 d'octubre, a 2/4 de 8 del vespre, presentació del llibre Matar de Gaulle, de l'escriptor nord-català Joan Daniel Bezsonoff, a la Sala Cultural Ramon de Capmany (plaça dels Americanos de Canet de Mar).

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin