Nòvas ← d’Autras notícias

L’oferta de cinema en català, un ínfim 3%

La Plataforma per la Llengua presentarà aquest diumenge 25 de setembre, en el marc de les activitats de l'Associa't (Pl. Catalunya) de les Festes de la Mercè de Barcelona 2016, una actualització de l'exposició "El català, al cinema!".

El cinema és un dels àmbits on la nostra llengua es troba més discriminada i amb una situació de clara desigualtat respecte a l'oferta en espanyol. La Plataforma per la Llengua ha elaborat una exposició que permet acostar-nos a les dades reals d'aquesta anomalia única en mercats lingüístics comparables, mostrar la demanda potencial del cinema en català i, alhora, facilitar informació i recursos per als consumidors per a poder intervenir davant d'aquesta situació.

L'exposició "El català, al cinema!" pretén ésser una eina divulgativa i pràctica, que permeti una itinerància àgil, i sense costos de lloguer per a les entitats que la demanen (només el transport va a càrrec de l'entitat sol·licitant). Està formada per 6 models de roll-up de 850x2000.

Per sol·licitar-la, podeu trucar-nos al 93 321 18 03 o enviar-nos un correu electrònic a info@plataforma-llengua.cat amb les dades següents:

Nom de l'entitat sol·licitant


Persona de contacte

Telèfon de contacte


Dades de l'espai on es vol instal·lar (nom, adreça, població, horaris)


Dates en què voleu tenir l'exposició

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin