Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua del Vallès Occidental participa en el Casal d’Estiu de la Creu Roja

El passat dimecres 13 de juliol la Plataforma per la Llengua va realitzar un seguit d'activitats amb els 25 infants que participen en el Casal d'Estiu de la Creu Roja

Amb molt interès i ganes, els nens i nenes del casal van gaudir d'un joc de presentació on van poder explicar qui eren i què volien ser de grans.

Seguidament es van cercar en petit grup aquelles paraules en català que més els agrada utilitzar per poder elaborar un dels murals que decoraran els Jocs de la Llengua de la Festa Major de Sabadell. Com a resultat, amb un èxit aclaparador, els mots que van sortir escollits van ser: "IL·LUSIÓ" (coses que podem fer i que són possibles), "VIDA" (només passa una vegada i s'ha d'aprofitar) i "MOMENTS" (màgics, tristos, especials... que s'han de gaudir al màxim).

Per finalitzar les activitats es van dinamitzar un seguit de jocs distesos per promoure la llengua catalana entre els infants.

Des de la Plataforma per la Llengua del Vallès Occidental valorem molt positivament la participació amb altres entitats amb l'objectiu de seguir promovent la llengua catalana com a llengua comuna.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin