Nòvas ← d’Autras notícias

Gaudeix del cinema infantil en català i aconsegueix un DVD d’una pel·lícula de Pack Màgic de regal

Gràcies a l'acord de col·laboració entre Pack Màgic i la Plataforma per la Llengua, si ets soci de l'entitat i espectador/a de cinema infantil en català, pots aconseguir un DVD de regal, a escollir entre els DVD editats per aquesta productora

El divendres vinent dia 8 de juliol Pack Magic estrena la pel·lícula infantil Neu i els arbres màgics, quatre històries inoblidables sobre l'enginy, l'amistat, el respecte i l'alegria de viure. La pel·lícula està especialment recomanada a partir de 4 anys i es projectarà a cinemes de Barcelona (Cinemes Girona i cinema Zumzeig), Lleida (JCA Cinemes Alpicat), Tarragona (JCA Cinemes Valls), Sant Feliu de Llobregat (CineBaix) i Granollers (Òmnium Cultural).

Sigues un dels dos primers socis a enviar-nos una fotografia amb 2 entrades adquirides per anar a veure la pel·lícula i aconsegueix un DVD de regal, a escollir entre un d'aquests films infantils de la productora PACK MAGIC. Per participar de la promoció envia'ns un correu a promocions@plataforma-llengua.cat amb el teu nom, cognoms, número de soci, DNI i la fotografia de les 2 entrades adquirides. El dilluns 11 de juliol comunicarem el premi als guanyadors.

Comença l'estiu amb una proposta rica en imatges i narracions plenes de sorpreses i, si tens sort, també amb un DVD de regal!

D'altra banda, t'informem que també pots trobar pel·lícules infantils en català de Pack Màgic a Filmin en català i versió original i a Screenly i els DVD de diverses pel·lícules (amb material pedagògic) a la botiga en línia de la productora.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin