Nòvas ← d’Autras notícias

Les aules guanyadores del Concurs Tísner gaudeixen d’un matí d’activitats

Aquest dimecres, les aules guanyadores de la segona edició del Concurs Tísner de creació de jocs de català van realitzar les activitats amb les quals la Plataforma per la Llengua va premiar llurs projectes.

Esports d'aventura al Delta de l'Ebre, una sortida al parc d'atraccions del Tibidabo o patinatge a la pista de gel del Futbol Club Barcelona són algunes de les activitats que els guanyadors de la segona edició del Concurs Tísner de creació de jocs de català van realitzar aquest dimecres.

El passat 8 de maig, va celebrar-se l'acte de lliurament de premis de la segona edició d'aquest concurs que té per objectiu que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana creant el seu propi joc de taula.

La Plataforma per la Llengua ja treballa en la preparació de la tercera edició, que obrirà el període d'inscripcions a partir del setembre. Esperem que torni a ser un èxit i que moltes escoles es continuïn engrescant amb aquest projecte.

Al web jocijoguines.cat podeu veure les fotografies dels projectes de totes les escoles que han participat en les edicions passades, així com les imatges dels actes de lliurament de premis.   

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin