Nòvas ← d’Autras notícias

Nou objectiu assolit a canvia.cat

La darrera petició del web canvia.cat, aconseguir el FIFA17 en català, ha arribat a l'objectiu de les 16.000 signatures.

El mes de febrer, la Plataforma per la Llengua va posar en marxa una nova petició a través del web canvia.cat per aconseguir un bon gruix d'adhesions per reivindicar la presència de la llengua catalana en el nou FIFA17, un dels videojocs més venuts mundialment. Un cop més, gràcies a la vostra participació i col·laboració, hem tornat a aconseguir l'objectiu que ens havíem marcat, l'hem superat! Ara, des de l'ONG del català, seguirem reclamant a EASports que no menystingui a 10 milions de catalanoparlants i a més de 16 mil persones que els hi reclamem, explícitament, la incorporació del català en aquest videojoc.

La reivindicació de la Plataforma per la Llengua, més enllà de voler aconseguir que l'empresa EASports introdueixi el català en la interfície del videojoc i disposi dels comentaris en la nostra llengua, vol conscienciar sobre la manca de presència de la llengua catalana en el sector dels videojocs i el greuge que aquest fet suposa per als consumidors. Només un 9% dels videojocs estan en llengua catalana, contra el 93% disponibles en castellà i el 100%, en anglès.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin