Nòvas ← d’Autras notícias

25.000 persones reclamem LinkedIn en català!

Hem assolit l'objectiu de 25.000 signatures per reclamar a la xarxa social professional més gran del món que deixi de marginar la llengua catalana. Gràcies a tothom per ajudar-nos a tenir més força per defensar el català!

La Plataforma per la Llengua treballa per defensar, promocionar i normalitzar la situació del català en molts àmbits, també a les xarxes socials. LinkedIn, amb gairebé 400 milions d'usuaris i present a més de 200 països, és avui en dia la xarxa social professional més gran del món. Permet navegar-hi en un total de 22 llengües i tenir el currículum en 40 idiomes. Entre aquestes xifres, però, no s'hi inclou el català.

Per aquest motiu, la Plataforma per la Llengua va posar en marxar el mes de febrer passat una campanya de peticions a través del web canvia.cat per reclamar a aquesta empresa que incorporés el català com a llengua de navegació i permetés la promoció dels currículums en llengua catalana. Dos mesos després, hem aconseguit que més de 25.000 persones s'uneixin a aquesta reivindicació, un suport imprescindible perquè aquesta demanda tingui més força i puguem assolir l'objectiu final: LinkedinIn en català.

Des de l'ONG del català volem agrair el suport de totes les persones que heu participat activament en la difusió d'aquesta campanya. Sense vosaltres no hauria estat possible! Aquestes 25.000 adhesions, que ja han arribat en forma de petició a LinkedIn a través de correu electrònic, ens serviran per tenir més força davant imminents contactes amb l'empresa. Us mantindrem informats sobre les notícies que sorgeixin d'aquesta petició. Si vam aconseguir que Netflix incorporés el català, també ho podem aconseguir amb LinkedIn!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin