Nòvas ← d’Autras notícias

Alguns dels meteoròlegs més mediàtics pronostiquen un gran fenomen el pròxim 24 d'abril!

L'Alfred Rodriguez Picó, Míriam Santamaria, Mònica Usart, Miquel Bernis i Lo Cartanyà ens informen que un fenomen únic i espectacular sacsejarà la plaça comercial del Born de Barcelona el pròxim diumenge 24 d'abril. L'esdeveniment es farà escoltar arreu dels territoris de parla catalana... T'ho perdràs? 

La Plataforma per la Llengua està organitzant una gran acció reivindicativa el pròxim 24 d'abril! Un any més, volem evidenciar que som molts els que reivindiquem la llengua catalana com la llengua comuna, vertebradora de la diversitat lingüística del nostre país, i fer valdre la riquesa de la llengua donant un pes específic a les diferents varietats dialectals que es poden parlar en el conjunt del territori.

Per aquest motiu volem aplegar més de 500 persones, superant la participació en l'acció de l'any passat, per cridar molt fort, als 4 vents, i perquè ens escoltin arreu que el català és la nostra llengua comuna!

Els meteoròlegs del país ja se n'han assabentat... i pronostiquen que el fenomen serà espectacular! No t'ho perdis, inscriu-t'hi i participa-hi!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin