Nòvas ← d’Autras notícias

Activitats de la Plataforma per la Llengua del Maresme per a aquest mes d'abril

Els IV jocs de la llengua de Canet de Mar, l'exposició de joguines, presentació del nou llibre d'en Bernat Gasull i tallers en la diada de l'associacionisme i la participació.

IV Jocs de Llengua de Canet de Mar

- Divendres 1 d'abril, a 2/4 de 8 del vespre, a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits de Punt (plaça de la Indústria, 1), celebrarem el IV Superdictat. La prova consistirà en un dictat de 24 mots, repartits en 3 nivells de dificultat, que caldrà escriure correctament per aconseguir els corresponents punts. Per participar-hi cal tenir un mínim de catorze anys. Hi haurà 3 premis: el primer classificat guanyarà una tauleta tàctil SAMSUNG GALAXY TAB A 550, el segon, un joc de dues baralles de les Cartes Catalanes, i finalment un altre joc de dues baralles de les Cartes Catalanes per al millor classificat entre catorze i disset anys. La inscripció és gratuïta i es formalitzarà a l ́hora de començar emplenant una butlleta amb les dades personals. Organitzat conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística del Maresme.

Bases del Superdictat

- Dissabte 9 d'abril, a les 5 de la tarda, a la Masoveria (riera Gavarra, s/n), celebrarem un taller del joc de cartes de la botifarra, a càrrec de Les 4 manilles. Si vols aprendre a jugar a la botifarra participa en aquest taller! Les places són limitades. Reserva la teva plaça a plcanet@plataforma-llengua.cat o a la mateixa Masoveria a l'hora de començar. La participació és gratuïta.

Exposició "En català, jugues?"

Del 4 al 30 d'abril, al vestíbul de la biblioteca P. Gual i Pujadas, a la riera de Sant Domènec de Canet de Mar, podreu visitar aquesta exposició que reivindica el dret a poder jugar en català i a l'hora dóna a conèixer el web www.jocsijoguines.cat que recull més de 1.700 jocs, joguines i aplicacions que incorporen el català ja sigui en les instruccions, l'embalatge o en el propi joc, facilitant d'aquesta manera la localització per part de les persones interessades, dels jocs i joguines en català, els seus fabricants i botigues on trobar-les.

Presentació del llibre "Maleïda" a carrec de Bernat Gasull

El pròxim divendres 8 d'abril, la Plataforma per la Llengua d'Arenys de Mar presenta el llibre "Maleïda" a càrrec d'en Bernat Gasull. La presentació es farà a 2/4 de 8 de la tarda a la Sala Noble del C.C. Calisay.

Diada de l'associacionisme i la participacio

El cap de setmana del 16 i 17 d'abril se celebrarà a Canet de Mar la jornada de l'associacionisme i la participació. La secció local de Plataforma per la Llengua estem treballant per portar una ludoteca infantil amb jocs i joguines en català i per a realitzar un taller de Scrabble en català per a petits i grans. Aquesta serà la nostra aportació a aquesta diada hereva de la Mostra d'Entitats que durant anys va celebrar-se en el poble.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin