Nòvas ← d’Autras notícias

Ajudem a fer possible el nou documental “Cap on anam!?”

Comença el compte enrere per ajudar al nou projecte "Cap on anam!?" encapçalat pel lingüista barceloní David Valls. Aquest documentari és la tercera edició després de "Són bojos, aquests catalans!?" i "Què ens passa, valencians!?". L'Alina, ara, visitarà les Illes Balears i les Illes Pitiüses i esbrinarà si s'hi pot viure només parlant el català. Tenim 40 dies per ajudar-los a aconseguir els 20.000€ que tenen previstos com a pressupost. Els donem un cop de mà?

Després d'haver fet "Són bojos, aquests catalans!?" i "Què ens passa, valencians!?" ara l'Alina torna a tenir ganes de viatjar i després d'haver visitat Catalunya i el País Valencià, ara vol anar a les Illes Balears i a les Illes Pitiüses per saber quin és l'estat del català en aquests indrets. Podrà viure en català a les illes?

Com vam poder veure en els dos documentaris anteriors, a un ciutadà catalanoparlant li és impossible de viure només sabent català a casa seva. En ple segle XXI, sembla una contradicció que un ciutadà no pugui ser lliure d'expressar-se en una sola llengua, però malauradament aquesta és la realitat dels catalanoparlants.

Amb el nou projecte "Cap on anam!?" descobrirem quin és l'estat lingüístic a les Illes Balears i a les Illes Pitiüses i veurem si l'Alina, una noia alemanya que només s'expressa en català, hi pot viure sense haver de fer ús d'altres llengües.  El projecte ja està en marxa, és per això que aquesta setmana s'ha iniciat a la plataforma Verkami una campanya de micromecenatge per tal de poder aconseguir el finançament necessari. La xifra és molt més alta que en els dos documentaris anteriors per la qüestió dels desplaçaments a les illes i entre les illes.

Si vols posar el teu granet d'arena en aquest projecte pel català, t'animem a que entris al web http://www.verkami.com/locale/ca/projects/14107-cap-on-anam, hi participis i ajudis a fer realitat aquest projecte!

Recorda que tenim 40 dies per aconseguir-ho, a què esperem? Som-hi!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin