Nòvas ← d’Autras notícias

L'Assemblea General de socis vota la nova Junta Executiva de l'entitat

Aquest dissabte passat, la Plataforma per la Llengua va celebrar l'Assemblea General Ordinària de socis als Lluïsos de Gràcia.

Com cada any, la Plataforma per la Llengua ha celebrat l'Assemblea General de socis per exposar la memòria d'activitats i l'estat de comptes del 2015 així com exposar el projecte d'activitats i el pressupost de l'entitat per aquest 2016. Els socis i sòcies que van assistir-hi van aprovar tots els punts que es van presentar i van poder formular les seves preguntes i dubtes. Sobre la memòria d'activitats d'aquest 2015 cal destacar l'important creixement de socis que ha experimentat l'entitat, superant el llindar psicològic dels 10.000 socis i l'expansió territorial de l'entitat, amb noves seus territorials com la de Terres de Ponent.

Enguany, s'ha renovat la Junta Executiva de la Plataforma per la Llengua. Podeu consultar a través d'aquest enllaç tota la informació sobre els membres que la componen. Es tracta d'una Junta continuísta amb noves incorporacions com la d'en Cèsar Sànchez del Vallès Occidental i la Irene Coghene de l'Alguer. A més a més, a partir d'ara, l'entitat es dota d'una nova figura política, la vicepresidència, que ocuparà la Mireia Plana. La nova Junta executiva va remarcar la voluntat de l'entitat de reforçar l'àmbit d'afers internacionals, que a partir d'ara comptarà amb la Marga Payola com a responsable de la comissió.

Per finalitzar, en Bernat Gasull, cap d'àrea d'empresa i consum de l'ONG del català, va presentar el document de les Balances lingüístiques que va ser presentat aquest 2015 passat.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin