Nòvas ← d’Autras notícias

Recerca de feina en català

La Plataforma per la Llengua ha dut a terme un curs de formació laboral adreçat a les entitats de persones d'origen nouvingut, impartit per la Fundació Pere Tarrés i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. 

Actualment, per buscar feina o millorar-la es valora molt positivament parlar català, i en algunes empreses és un requisit indispensable. Si tens negoci propi, saber català et permet donar millor servei als teus clients.  A més, cada vegada hi ha més canals per on circulen les ofertes de feina en llengua catalana, com els portals d'ocupació, les borses de treball, les empreses de selecció, la premsa, etc.

Per aquest motiu, la Plataforma per la Llengua va organitzar el passat dimecres 17 de febrer un curs pràctic a 8 participants de recerca de feina en català a la seu de ACESOP, l'Associació Cultural Educativa Social Operativa de Dones Pakistaneses.

En aquesta formació, els participants redacten el seu currículum vitae en català, aprenen a  utilitzar els  portals d'ocupació i borses de treball en línia en català com Infofeina, Trobaré feina, etc. També es treballen altres aspectes relacionats amb el procés de selecció, com redactar la carta de presentació, cercar ofertes de feina, preparar l'entrevista i crear un perfil professional.

Els participants van quedar satisfets de la formació i han vist que el català és útil a l'hora de buscar feina perquè els obre més portes i sortides laborals.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin