Nòvas ← d’Autras notícias

Aquest dimarts 30 de juny, parlem sobre la imposició del castellà a les empreses

"Què me'n dius de la imposició del castellà a l'empresa?" és el debat obert amb copa que celebrarem demà, a partir de les 19.30h, a la Sala dels Tancs de la Fàbrica Moritz de Barcelona. Hi esteu tots convidats!

Què es pot fer davant de la maquinària lingüística impositiva de l'Estat a les empreses i a les persones consumidores? Què impedeix que el català pugui equiparar-se legalment al castellà o s'apliquin les minses sancions previstes? Els ciutadans catalans som conscients d'aquesta situació clarament discriminatòria? Quin paper pot tenir la independència de Catalunya en la solució de tot plegat?

Demà, a partir de les 19.30h a la Fàbrica Moritz de Barcelona, respondrem aquestes i moltes més qüestions amb Montserrat Nadal Milà, Cap del Servei de Foment de l'Ús del Català. Direcció General de Política Lingüística, Albert Castellón, conseller estratègic de Moritz i promotor del llançament del projecte Parlem de telefonia, i Bernat Gasull, coordinador d'Empresa i Consum de la Plataforma per la Llengua. El periodista i membre de l'executiva de l'entitat, Xavier Pèrez Esquerdo, serà l'encarregat de conduir l'acte.

Els debats "Què me'n dius...", que organitza la Plataforma per la Llengua, són oberts a tothom i busquen la participació de les persones assistents. A més a més, passen d'allò més bé acompanyats d'una cervesa o refresc!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin