Nòvas ← d’Autras notícias

Apropem les xarxes socials a les entitats de nouvinguts

El passat 17 de juny la Plataforma per la Llengua va realitzar un curs de xarxes socials adreçat a les entitats de persones d'origen immigrant, impartit per la Fundació Pere Tarrés i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. 

En l'era digital en la qual ens trobem, les xarxes socials i els web 2.0 han esdevingut fonamentals per a les entitats. Les xarxes socials han passat de ser una eina de comunicació personal a convertir-se en un important canal de comunicació que s'ha incorporat amb força al món de les associacions.

En el marc del projecte Interculturalitat i cohesió social volem acompanyar lingüísticament les entitats en aquest procés per donar-los eines perquè puguin entrar a l'esfera 2.0.

Han participat membres de l'Associació Boliviana Espiritu de Santa Cruz de la Sierra,  la Llum del Nord (l'Associació per a la ciutadania i cooperació entre pobles), l'Associació Tamettut i membres del col·lectiu de Taxistes Marroquins de Barcelona.

Els participants en el taller han après a fer difusió de les activitats i projectes de l'entitat a través de Twitter i Facebook i com relacionar-se amb altres agents socials en la xarxa. Els participants també han treballat aspectes com publicar cites, piulades, hashtags. etc...

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin