Nòvas ← d’Autras notícias

La guia "Gi Aya Nu al català" a la festa Baisakhi d'Olot

Diumenge 17 de maig, la Plataforma per la Llengua va participar en la Festa Baisakhi d'Olot, la festa del baptisme sikh, que està oberta a tothom i té com a objectiu donar a conèixer aquesta comunitat religiosa que compta amb uns 12 mil adeptes a Catalunya.

L'ONG del català va presentar en el marc d'aquesta celebració, on hi van participar més de 500 persones, la publicació "Gi Aya Nu al català", creada conjuntament amb la Comunitat Sikh de Catalunya i amb el suport de la Direcció General d'Afers Religiosos. El llibret Gi Aya Nu al català, editat en format bilingüe panjabi-català, mostra els vincles entre les dues llengües, i exposa informació sobre la llengua catalana, així com la seva utilitat com a llengua d'inclusió i arrelament als territoris de parla catalana. La publicació té per objectiu afavorir la inclusió de les persones immigrades i contribuir, d'aquesta manera, a la igualtat i a la participació social.

La presentació va anar a càrrec d'Enric Vendrell i Aubach, Director General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Gagandeep Singh Khalsa, portaveu de la Comunitat Sikh de Catalunya i Neus Mestres, directora de la Plataforma per la Llengua. La comunitat Sikh va fer entrega de plaques commemoratives i d'agraïment a les autoritats i membres d'entitats que van participar de la festa i que col·laboren amb la comunitat durant tot l'any, com és el cas de la Plataforma per la Llengua.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin