Nòvas ← d’Autras notícias

El 26 de maig, homenatgem Albert Manent

La segona sessió del cicle "Conèixer Albert Manent", que la Plataforma per la Llengua organitza conjuntament amb el Centre d'Història Contemporània de Catalunya i la Fundació Revista de Catalunya, se celebrarà el pròxim dimarts 26 de maig. L'acte, que havia de celebrar-se el passat 21 d'abril, va ajornar-se en senyal de dol per la mort del docent del IES Joan Fuster.

Albert Manent i Segimon va ser una de les personalitats més influents de la cultura catalana moderna. Va ser membre el Consell Consultiu de la Plataforma per la Llengua, i des de pràcticament els inicis de l'entitat hi va col·laborar, assessorant en campanyes i donant suport a activitats.

Un any després de la seva mort, l'ONG del català, juntament amb el Centre d'Història Contemporània de Catalunya i la Fundació Revista de Catalunya, vol homenatjar la seva figura recordant la seva obra i trajectòria a l'Auditori del Museu d'Història de Catalunya.

El pròxim 26 de maig se celebrarà la segona sessió d'aquest petit homenatge a la seva figura amb la participació del president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder.

SEGONA SESSIÓ 21/IV/2015
Albert Manent, memòria, cultura i Església
19 h Parlaments de Josep M. Roig i Rosich, director de Revista de Catalunya i exdirector del CHCC, i Òscar Escuder, president de la Plataforma per la Llengua.
19.10 h "Albert Manent, historiador de l'Església, la Guerra Civil i l'exili", Josep Massot.
19.35 h "Albert Manent, americanista", Pilar Garcia-Sedas.
20.00 h "Albert Manent, biògraf", Jordi Amat.

Atès que l'aforament és limitat, cal reservar seient prèviament a través del Centre d'Història Contemporània de Catalunya.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin